Ασχολούνται με τα χάλια τους στην Αργεντινή

15:07 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σκιές έχουν πέσει πάνω από το Νιγηρία-Αργεντινή και όπως είναι φυσικό το γεγονός ότι η FIFA έχει ξεκινήσει έρευνα για το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και στην Αργεντινή με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, χωρίς πάντως, μέχρι στιγμής να έχουν δώσει μεγάλες διαστάσεις. Στην Αργεντινή η ήττα από τη Νιγηρία και
κυρίως η έκταση του σκορ δεν έκατσε καλά και ασχολούνται με τα χάλια της ομάδας του Σέρχιο Μπατίστα (παρότι με εξαίρεση 1-2 παίκτες κανένας άλλος δεν υπολογίζεται για το Κόπα Αμέρικα) αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις έρευνες της FIFA.

Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας η Ole δεν ασχολείται καθόλου με την έρευνα, αντίθετα ασχολείται με τις δηλώσεις του Μπατίστα ο οποίος απάντησε στην κριτική λέγοντας ότι το 2014 η «αλμπιτσελέστε» θα κλείσει 24 χρόνια χωρίς Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Αντίθετα, πιο μικρά ΜΜΕ όπως το supergol.com.ar έχει πρώτο θέμα τις υποψίες για το παιχνίδι αναπαράγοντας το δημοσίευμα της Daily Telegraph χωρίς να παίρνει κάποια θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα