Αρχίζει η διάθεση των διαρκείας

Ξεκινάει από την Δευτέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας του Ατρομήτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό. Αρχίζει από την Δευτέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου στον Ατρόμητο. Με σύνθημα «Η επιτυχία ξεκινάει από σήμερα» η ομάδα του Περιστερίου προχώρησε σε προωθητικές ενέργειες και ήρθε κοντά στον κόσμο του Περιστερίου διοργανώνοντας δύο πετυχημένα event. Είναι χαρακτηριστικό πως την Κυριακή από τις 10 το
πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ο πεζόδρομος οδού Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι απέκτησε «μπλε» χρώμα λόγω του ειδικού περιπτέρου που στήθηκε από την ΠΑΕ και ενώ μοιράστηκαν εκατοντάδες φυλλάδια της νέας καμπάνιας. Την Δευτέρα (και κάθε μέρα) το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, θα παραχωρήσει την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της καμπάνιας «Η επιτυχία ξεκινάει με εσένα» για τις νέες κάρτες διαρκείας. Η συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ θα έχει επίσης απολογιστικό χαρακτήρα για την περίοδο 2010-11 ενώ θα γίνει αναφορά και στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο. Θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του συλλόγου (Παπαρηγοπούλου 94-96). Νέο... αίμα στις υποδομές Δύο παίκτες εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος. Μετά από εισήγηση του υπεύθυνου σκάουτ Τόλη Αποστόλου και συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών Τάκη Μιχαλέτου ολοκληρώθηκε η απόκτηση των αδελφών Δημήτρη και Χρήστου Θεοδωράκη.

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης είναι γεννημένος το 1995, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και προέρχεται από την Ακαδημία Ελπίδων Ιωαννίνων ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Βελισσαρίου Ιωαννίνων. Είναι στέλεχος της Μικτής Ηπείρου. Ο Χρήστος Θεοδωράκης έχει γεννηθεί το 1996, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την Ακαδημία Ελπίδων Ιωαννίνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα