ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Με δυο σημερινές (16/09) ανακοινώσεις, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ υπενθυμίζει πως οι προνομιακές τιμές για το πακέτο του Europa League ισχύουν μέχρι αύριο (17/09).ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:"Άρχισε σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα
στο Τσίρειο και ώρα 19:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 17 ευρώ το κανονικό, 12 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό".ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ EUROPA:"Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει ότι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα πακέτα για τους εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας σε προνομιακές τιμές με έκπτωση μέχρι αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30, στη μπουτίκ του Σωματείου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλ. 24655901".ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ... ΥΠΕΚΥΨΕ (ΦΩΤΟΣ)«ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΜΑΚΑΜΠΙ»ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ «Kiryat Eliezer»
Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα