Αραβίδης: «Πληρώσαμε την αδράνεια»

Για την αδράνεια που έδειξε ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι στη Νέα Σμύρνη βλέπουν τα λάθη τους και προσπαθούν για καλύτερη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την αναμέτρηση και τα λάθη του Πανιωνίου:
«Νομίζω ότι έχει μία πτώση φέτος ο Παναθηναϊκός

όσον αφορά στην απόδοσή του. Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε ψηλά είναι μία καλή ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι για τη δική μας ομάδα. Δεν ήμασταν αντάξιοι της εικόνας που έχουμε από την αρχή της σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές στιγμές αδράνειας που μας κόστισαν κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Γίνανε λάθη αυτοσυγκέντρωσης τα οποία και τα πληρώνεις. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έρχονταν για τη νίκη, γιατί έχει δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και έχει να καλύψει και τη βαθμολογική διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι το έχουμε κάνει σε δύο ματς, να έχουμε ένα κακό ξεκίνημα κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό κάναμε και χτες, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μπήκαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό όταν έχεις έναν τέτοιο δύσκολο αντίπαλο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Καλό είναι να βλέπουμε τις αδυναμίες και να συνεχίζουμε. Δεν επαναπαυόμαστε, βλέπουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε για καλύτερη συνέχεια. Εμείς έχουμε μία χτίσει μία νοοτροπία τους τελευταίους μήνες. Παλεύουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά για ό,τι καλύτερο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα