Ανανέωσε ο Πίπο, τέλος ο Πίρλο!

Για ακόμα έναν χρόνο θα παίζει στην Μίλαν ο Πίπο Ιντζάγκι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια αποχωρεί από τους Ροσονέρι. «Δέκα αξέχαστα χρόνια...»
«Είμαι εδώ για να πω αντίο» είπε ο Πίρλο στους ρεπόρτερ όταν έφτασε στα γραφεία της Μίλαν. «Μετά από δέκα αξέχαστα χρόνια θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους οπαδούς για τη σχέση που είχαμε. Δεν έχω μιλήσει με την Γιουβέντους και δεν συζητήσαμε καμία πρόταση. Είχα ήδη στο μυαλό μου να φύγω, ήταν μία
κοινή απόφαση».

Ο Πίρλο, που γίνεται 32 την Πέμπτη (19/05), εντάχθηκε στο δυναμικό της Μίλαν το 2001 μετά από τρία χρόνια στην Ιντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπράσια και μετακόμισε στους Νερατζούρι το 1998, ενώ τα πρώτα χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε Μπρέσια και Ρετζίνα από την Μίλαν. Κατέκτησε δύο Champions League και δύο Scudetti, όπως επίσης και το παγκόσμιο κύπελλο με την Εθνική Ιταλίας το 2006 σαν παίκτης των Ροσονέρι. Ο Ιντζάγκι έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Ο 37χρονος επιθετικός αποκτήθηκε όπως και ο Πίρλο το 2001, έχοντας παίξει πριν σε Πάρμα, Αταλάντα και Βερόνα. Ο Superpippo ήταν επίσης μέλος της Σκουάντρα Ατζούρα που κατέκτησε το μουντιάλ στην Γερμανία το 2006.
Keywords
Τυχαία Θέματα