«Winners find a way. Losers find an excuse»

Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο άσος της Ανόρθωσης, Βαλεντίνος Σιέλης.Δηλαδή, «Οι νικητές βρίσκουν τον τρόπο. Οι ηττημένοι βρίσκουν μια δικαιολογία».Με αυτό τον τρόπο, ο πολυσύνθετος άσος της «Κυρίας» θέλησε να... προετοιμάσει το έδαφος και να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, αλλά και γενικότερα της συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις.Η Ανόρθωση στην έκθεση «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2011» (Ανακοίνωση Δ.Σ.)"Η Ανόρθωση Αμμοχώστου υπενθυμίζει
τον φίλαθλο κόσμο ότι θα συμμετέχει στην έκθεση «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2011» με δικό της περίπτερο! Η παρουσία μας στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί μόνο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου (10:00-21:00) στο Ολυμπιακό Μέγαρο (Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή). Η έκθεση τελείται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
 
Η συμμετοχή της Ανόρθωσης στην έκθεση, θα κορυφωθεί μεταξύ των ωρών 17.00-20.00, με την παρουσία του Εκτελεστικού Προέδρου του Σωματείου μας κ. Σάββα Κάκου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ποδοσφαιριστών μας, Μάρκου Μιχαήλ και Κωνσταντίνου Μιντίκκη.
 
Επιπλέον, παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι των τμημάτων πετόσφαιρας του Σωματείου, καθώς και του επαναδραστηριοποιημένου τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα παρέχεται ενημέρωση για όλα τα τμήματα ακαδημιών του Σωματείου για όλα τα αθλήματα, τις νέες εμπορικές δραστηριότητες του Σωματείου, ενώ το παρών θα δώσει και ο γυναικείος όμιλος του Σωματείου «Αρσινόη». Θα γίνονται δεκτές εγγραφές μελών στο Σωματείο, και όλα τα στελέχη του Σωματείου θα είναι στη διάθεση του κοινού για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.
 
Ο πιο σημαντικός λόγος, κατά την άποψη μας, για να επισκεφτεί κάποιος την έκθεση, είναι η έμπρακτη επίδειξη συμπαράστασης και συμπόρευσης με το Σωματείο. Το Διοικητικό Συμβούλιο καθημερινά διακηρύττει ότι η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας και μέσα από αλληλοσεβασμό, θεωρούμε ότι από κοινού μπορούμε να επιτύχουμε όλους μας του στόχους, τόσο μεσοπρόθεσμους όσο και μακροπρόθεσμους. Η παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης είναι επιθυμητή και αναγκαία σε όλα τα φάσματα λειτουργίας του αιωνόβιου Σωματείου μας".«ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ…»ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΥΠΡΙΟΣΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΟΡΔΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ  «ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ»ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ
Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα