To clasico των... ικανοποιημένων!

Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε Ρεάλ και Μπάρτσελόνα το αποτέλεσμα του el classico ο κλίμα αποτυπώνεται στον ισπανικό  Τύπο, αφού οι Καταλανοί ουσιαστικά κλείδωσαν τον τίτλο, ενώ η Ρεάλ κατάφερε με 10 παίκτες να μην χάσει. Η Marca έχει τίτλο «Με 10 καλύτερη» και τονίζει ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν καλύτερη με παίκτη λιγότερο, ενώ αναφέρεται στην ματσάρα που έκανε ο Πέπε, αλλά και στην δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού ότι η ομάδα του αγωνίζεται πάντα με παίκτη λίγότερο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η άλλη μαδριλένικη
εφημερίδα η As. Ο τίτλος της είναι «καλύτερη με 10 παρά με 11 παίκτες» και τονίζει ότι ο Μουνίθ δεν έδωσε πέναλτι στον Βίγια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αποβολή στον Ντάνιελ Άλβες για την ανατροπή του στο πέναλτι της Ρεάλ. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η ατάκα του Μουρίνιο για την διαιτησία.  

Από την άλλη στην Βαρκελώνη το κλίμα είναι εορταστικό αφού ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα κλείδωσε τον τίτλο. Η Sport δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα, άλλωστε ο τίτλος της είναι χαρακτηριστικός. «Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε, πάμε τώρα για το Κύπελλο» είναι η προτροπή της εφημερίδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Μεστάγια». Στο μεσότιτλο τονίζει ότι η ισοπαλία αυτή ήταν σαν νίκη.

Τέλος, η elmundo deportivo κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο που τα χώνει στην διαιτησία. «Η Λίγκα εξασφαλίστηκε, παρά τον Μουνίθ (ο διαιτητής του αγώνα)». Στη συνέχεια αναφέρει ότι η Μπάρτσα ήταν κυρίαρχη της αναμέτρησης και ο διαιτητής αρνήθηκε μία καθαρή νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα