Tα εισιτήρια της απονομής!

Οι φιέστες στο Αγρίνιο δεν έχουν τελειωμό! Έτσι θα γίνει ακόμη μια την Παρασκευή όταν και θα απονεμηθεί η κούπα στον Παναιτωλικό στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τα εισιτήρια να κυκλοφορούν από το πρωί της Τετάρτης! Επειδή τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ ενώ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας. Όμως κανείς στο Αγρίνιο δεν νοιάζεται μπροστά στην θέα του τροπαίου του πρωταθλητή που θα σηκώσει ο αρχηγός του Παναιτωλικού Γιώργος Θεοδωρίδης. Έτσι παρά το γεγονός ότι
την Παρασκευή, στις 6μ.μ που θα γίνει το ματς είναι ανοιχτά μαγαζιά και φροντιστήρια, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για νέο sold out!
H ανακοίνωση της Αγρινιώτικης ΠΑΕ σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων έχει ως εξής:
«Το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου και από ώρα 10.00 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 6.00 μ.μ. στο γήπεδο Παναιτωλικού.
Τον αγώνα διοργανώνει η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, προκειμένου να τιμηθεί η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2010-2011.
Τα έσοδα του αγώνα με απόφαση της διοργανώτριας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνει από το ΠΑΝcafé και το ΠΑΝsport στο γήπεδο. Δεν θα ισχύσουν κάρτες ελεύθερης εισόδου και εισιτήρια διαρκείας».
Οι πρωταθλητές στα σχολεία!
Στην πλήρη ονομασία του Παναιτωλικού υπάρχει και η λέξη «Φιλεκπαιδευτικός». Έτσι σε κάθε ευκαιρία οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να το αποδείξουν και τα καταφέρνουν. Συγκεκριμένα άρχισε από το πρωί της Τρίτης σειρά επισκέψεων αντιπροσωπείας της ομάδας σε Σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου. Η αρχή έγινε με επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ζευγαρακίου, στο οποίο βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιάννης Λίτσας, ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Κωνσταντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Λουΐτζι Τσενάμο, Ανέστης Αναστασιάδης, Γουίλιαμ Ετζενγκέλε, Βασίλης Γκόλιας και Νίκος Μπαμπανιώτης. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείου Παναιτωλίου, ενώ την Πέμπτη επίσκεψη στα Δημοτικά Σχολεία Καλυβίων και Λεπενούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα