Tα διαπραγματευτικά... όπλα του Μαρινάκη!

20:52 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει από μέρους του ότι περνάει από τα χέρια του για να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό. Ποιά είναι όμως τα διαπραγματευτικά του... ατού για την επικείμενη συνάντηση των
δύο ανδρών; Το gazzetta.gr τα καταγράφει.Του δίνει ότι θέλει...

Σε επίπεδο μεταγραφών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι διατεθειμένος να εκπληρώσει κάθε επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα δεχθεί τις όποιες εισηγήσεις του γίνουν από την μεριά του Βάσκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο είτε αυτές έχουν να κάνουν με αποχωρήσει παικτών από την ομάδα είτε έχουν να κάνουν με νέες προσθήκες.

Ο Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει όλα όσα επιζητά ο Βάσκος διότι τον εκτιμά απεριόριστα και θέλει να του δώσει τα κατάλληλα... εφόδια για να φτιάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο για την καινούρια σεζόν. Επίσης θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές, κάτι που έκανε και φέτος. Στα συν του στην συγκεκριμένη προσπάθεια θα είναι τα χρήματα που θα καρπωθεί η ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το... όπλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυσικά και θα σταθεί και στο κομμάτι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον εν λόγω θεσμό, γνωρίζοντας πως ο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ φιλόδοξος και εργατικός προπονητής που θέλει να κάνει μία πολύ καλή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Εκτός αυτού για τον Βάσκο τεχνικό θα είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για... ρελάνς από τον αποκλεισμό-σοκ του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση στο Τσάμπιονς Λιγκ στην προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι.

Η έδρα και ο κόσμος που τον... λατρεύει!

Επιπροσθέτως ο Μαρινάκης γνωρίζοντας την... τρέλα που έχει ο Βαλβέρδε με τον κόσμο του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει και αυτό το... ατού. Οι οπαδοί των Πειραιωτών λατρεύουν τον Ισπανό προπονητή και έχουν δείξει εμπράκτως το πόσο πολύ συμπαραστέκονται τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα κυρίως στο Καραϊσκάκη αλλά και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Άλλωστε πρόσφατα ο νεαρός προπονητής είχε αναφερθεί στην μεγάλη συμβολή του κόσμου για την φετινή αγωνιστική πορεία του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά λοιπόν μπορούν λειτουργήσουν άκρως θετικά και να φτάσουν τον Βαλβέρδε στο σημείο να πει το ναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα οι πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να είναι μοιρασμένες...
Keywords
Τυχαία Θέματα