Geia soy Maria!

18:27 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Έχοντας φτάσει πλέον στην τελική ευθεία τίποτα δεν σταματά τη Μαρία Σαράποβα. Η Ρωσίδα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Άντρεα Πέτκοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Κόντρα στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα χρειάστηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, αυτή τη φορά όμως ο δρόμος ήταν ορθάνοιχτος για το Νο7 του ταμπλό. Η Σαράποβα «σάρωσε» στο πέρασμά της και η Γερμανίδα, Νο15 του ταμπλό, Άντρεα Πέτκοβιτς όσο κι αν ήθελε δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Χάνοντας μόλις 3 games η Ρωσίδα έκανε επίδειξη δύναμης και με 6-0 6-3 εξασφάλισε
την είσοδό της στην τελική τετράδα, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις το τρόπαιο.
  «Σφήνα» η Να Λι

Αντίπαλός της για μια θέση στον μεγάλο τελικό δεν θα είναι η Βικτόρια Αζαρένακα, Νο4 του ταμπλό, όπως θα περίμεναν πολλοί, αφού η Να Λι μπήκε «σφήνα» στις Ευρωπαίες. Η εκπληκτική Κινέζα, Νο6, με 7-5, 6-2 έθεσε εκτός συνέχειας την Λευκορωσίδα και μετά το Αυστραλιανό Όπεν θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος στα ημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ήδη γνωστό από την Τρίτη (31/5) με την κάτοχο του τίτλου, Φραντσέσκα Σκιαβόνε να κοντράρεται με την Μάριον Μπαρτολί.
Keywords
Τυχαία Θέματα