EA Sports Football Club

18:03 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μία νέα online υπηρεσία από την EA Sports. H Electronic Arts ανακοίνωσε στην E3 μια νέα live υπηρεσία με το όνομα EA Sports Football Club. Πρόκειται για μία online
community στην οποία θα μπορείτε όλοι να συνδεθείτε και να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα, με νέους τρόπους που συνδέονται με πραγματικά γεγονότα, όπως επίσης και να παίξετε Fifa και Fifa Manager κόντρα σε εκατομμύρια άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή θα έχει τον χαρακτήρα ενός social network, όπου το status και η πρόοδος του καθενός θα μετριέται και θα μεταβάλλεται καθημερινά. Για πρώτη φορά, όλα όσα συμβαίνουν στο Fifa 12  μεταξύ φίλων, θα είναι μετρήσιμα με ουσιαστικό τρόπο. Κάθε αγώνας μετράει καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου. Κερδίστε πόντους εμπειρίας και ανεβείτε level μέχρι να χτίσετε το status σας. Παρακολουθήστε τους φίλους, τις προκλήσεις και την κατάσταση μέσω Internet στο easportsfootball.com. Μοιραστείτε και συγκρίνετε τα επιτεύγματά σας και διαδώστε τα νέα ​​σε social networks όπως το Facebook ή το Twitter.

Το EA SPORTS Football Club θα εμβαθύνει τη σύνδεσή σας με την αγαπημένη σας ομάδα μέσω του Support Your Club, μια κεντρική εμπειρία που σας επιτρέπει να εκπροσωπήσετε το σύλλογό Σας και να αγωνιστείτε ενάντια σε αντίπαλες ομάδες. Κερδίστε club points και ανεβάστε το σύλλογο σας ψηλότερα στους πίνακες του Support Your Club ή βοηθήστε τον να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι εικονικές βαθμολογίες μηδενίζονται κάθε εβδομάδα για να δημιουργούνται νέες προκλήσεις, νέα αντιπαλότητες και φρέσκες ιστορίες.

Οι φίλαθλοι θα είναι πιο στενά συνδεδεμένοι με το άθλημα του ποδοσφαίρου από ποτέ. Πραγματικές ιστορίες θα τροφοδοτούν περιεχόμενο στο EA SPORTS Football Club, κάνοντας το παιχνίδι να είναι φρέσκο ​​και καινούργιο συνεχώς. Μέσω των challenges, θα ξαναπαίξετε πραγματικούς αγώνες αλλάζοντας την ροή των αποτελεσμάτων. Η EA Sports έχει προσλάβει άτομα που θα ασχολούνται ειδικά με το περιεχόμενο της εφαρμογής, ώστε το FIFA 12 να δείχνει όπως μια πραγματική ποδοσφαιρική σεζόν.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και θα ξεκινήσει να λειτουργεί με το Fifa 12 στο Playstation 3 και το Xbox 360. Το Fifa 12 θυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο για όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να συνδεθείτε από τώρα στο EASportsfootball.com, απλά για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.
 
Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.
Keywords
Τυχαία Θέματα