Crysis 2 review

Τέρμα το διάλειμμα. Ώρα για maximum πώρωση! Crysis 2
Ο βασιλιάς των FPS επιστρέφει!

Είδος: FPS
Format: PC (review), Xbox 360 (review), PS3
Εκδότης: Electronic Arts
Ανάπτυξη: Crytek Frankfurt, Crytek UK
Διάθεση: EA Hellas (210-6850675)
Παίκτες:
1 (2-12 Οnline)
Απαιτήσεις: 2GB RAM, Επεξεργαστής 2 GHz Core 2 Duo ή Athlon 64 X2, Κάρτα γραφικών 512 MB, Χώρος στο σκληρό δίσκο 9GB
Επίσημο Site: www.ea.com/crysis-2
Κυκλοφορία: 25/3/2011

Demo: Download
Forum: Συζήτηση
H Γερμανική εταιρεία Crytek, έγινε πρώτη φορά γνωστή με το Far Cry, ένα FPS που κυκλοφόρησε για PC το 2004. Τρία χρόνια μετά έγινε το «μπαμ» με το εντυπωσιακό Crysis, το οποίο έχοντας εξαιρετικά γραφικά και πρωτότυπο σενάριο, λατρεύτηκε απ’ τους fans του είδους, παίρνοντας άριστες κριτικές και κερδίζοντας δικαίως τον τίτλο του βασιλιά των FPS. Σήμερα, το Crysis 2 επιστρέφει στο θρόνο του, πιο ανανεωμένο και εντυπωσιακό από ποτέ. Συν τις άλλοις, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του όχι μόνο στα PC αλλά και στις κονσόλες Playstation 3 και Xbox 360.

Σενάριο
Βρισκόμαστε στο 2023, τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου Crysis, στην πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία έχει εκκενωθεί λόγω εξωγήινης εισβολής. Πρωταγωνιστής μας είναι ένας πεζοναύτης των ειδικών δυνάμεων, ο Alcatraz, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του στο υποβρύχιο USS Nautilus. Διασχίζοντας τον ποταμό Hudson της Νέας Υόρκης, η ομάδα του Alcatraz δέχεται επίθεση από ένα εξωγήινο αεροσκάφος. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα μέλη της ομάδας σκοτώνονται, ενώ την διάσωση του Alcatraz αναλαμβάνει o Prophet, ένας παλιός γνώριμος του Crysis. Αμέσως μετά το εισαγωγικό βίντεο που ακολουθεί, ο Alcatraz γίνεται κάτοχος της μοναδικής στολής Nanosuit 2 και καλείται να συνεχίσει το έργο του Prophet, ο οποίος αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή του και αυτοκτονεί.

Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε εσείς τον χειρισμό του Alcatraz, με κύριο στόχο σας να σώσετε την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους εισβολείς. Βέβαια, εκτός από τους εξωγήινους, θα βρεθείτε αντιμέτωποι και με την επίλεκτη ομάδα της Crynet, την C.E.L.L., η οποία επιθυμεί να πάρει την στολή στην κατοχή της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας σκοτώσει.

Αποστολές
Στα πρώτα σας βήματα στο Crysis 2 δεν έχετε καμία βοήθεια αφού η λειτουργίες της Nanosuit 2 είναι σβηστές και κρατάτε μόνο το άδειο πιστόλι με το οποίο αυτοκτόνησε ο Prophet. Λίγο αργότερα έρχεται σε επαφή μαζί σας μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας της στολής ο επιστήμονας Nathan Gould ο οποίος σας μιλάει νομίζοντας πως είστε ο Prophet και σας αναθέτει την πρώτη σας αποστολή. Έτσι, αναλαμβάνετε να συλλέξετε ζωντανό ιστό από μέρη που έχουν προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό που έφεραν μαζί τους οι εξωγήινοι. Κατά την εξερεύνηση που κάνετε στα διάφορα μέρη που σας υποδεικνύει ο Nathan Gould, περνάτε από ένα μικρής μορφής tutorial και ενεργοποιούνται οι λειτουργίες της Nanosuit. Τώρα, είστε έτοι
Keywords
Τυχαία Θέματα