Ξεκίνησε η αναβάθμιση του HTC U11 Life σε Android 9 Pie

Techblog.gr

Το HTC U11 Life γίνεται το πρώτο smartphone της HTC που αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie, τέσσερις μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία της αναβάθμισης από τη Google.

Η HTC είχε ανακοινώσει τα smartphone που θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie μόλις έξι μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του Android 9 Pie. Τώρα, τέσσερις

μήνες αργότερα, το HTC U11 Life, το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One, γίνεται το πρώτο smartphone της εταιρείας που παίρνει την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Σύμφωνα με φωτογραφία από το HTC U11 Life, η αναβάθμιση η οποία περιλαμβάνει και την αναβάθμιση ασφαλείας για το μήνα Οκτώβρη από τη Google, ξεκίνησε για τις συσκευές στην αγορά της Ρουμανίας και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης τις προσεχείς ημέρες.

Ο λόγος που το HTC U11 Life παίρνει πρώτο την αναβάθμιση από τα υπόλοιπα smartphone που είχε ανακοινώσει η HTC, είναι γιατί αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One, με τις συσκευές αυτές να λαμβάνουν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα σε σύγκριση με άλλα smartphone, ενώ βοηθάει και το ότι έχουν stock Android χωρίς κάποιο skin που θα καθυστερούσε την αναβάθμιση ακόμα περισσότερο.

Είναι αλήθεια πως η HTC δε διανύει την καλύτερή της περίοδο και η αναβάθμιση του U11 Life αποτελεί ένα θετικό σημάδι για τους κατόχους αυτής της συσκευής, με τα U12+, U11+, U11 να είναι τα επόμενα που θα αναβαθμιστούν, με την ελπίδα ότι κάτι τέτοιο δε θα καθυστερήσει να γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα