Ξεκίνησε η ανάπτυξη software για τα Galaxy S11, σταματάει η παραγωγή πυρήνων

Techblog.gr

Η Samsumg έχει κυκλοφορήσει τα δύο high-end flagship smartphone για το 2019 και σιγά-σιγά ετοιμάζεται για το επόμενο Galaxy S11 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί λίγο πριν την MWC 2020. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη λογισμικού για το επόμενο του smartphone και υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι θα σταματήσει την παραγωγή πυρήνων.

Software development on all three S11 models

for the US has started.

Max Weinbach (@MaxWinebach) November 2, 2019

Τα Galaxy S11 πιθανόν θα είναι τρία και φυσικά μιλάμε για τα S11e, S11 και τέλος S11+. Ο Max Weinbach από το XDA Developers υποστηρίζει ότι η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη software το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στις Αμερικάνικες εκδόσεις, ενώ και τα τρία θα ενσωματώνουν την υποστήριξη του δικτύου 5G. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί 5G modem το οποίο θα υποστηρίζει mmWave και sub-6GHz. Πιθανόν, η Samsung να προμηθευτεί το X55 modem της Qualcomm. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι τα Galaxy S11, αναμένεται να τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 865 ο οποίος φημολογείται ότι θα έχει και ενσωματωμένο το 5G.

Επιπλέον, η Samsung το προηγούμενο διάστημα παρουσίασε τον Exynos 990 ο οποίος δεν είναι το flagship SoC του 2020 και αυτός που θα τροφοδοτήσει τα Galaxy S11, σύμφωνα με τον Weinbach. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός ετοιμάζει τον Exynos 9830, ο οποίος ίσως αποτελείται από πυρήνες της ARM αφού η Samsung σταμάτησε την παραγωγή των custom πυρήνων για τους επεξεργαστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα