Βρες Premium αξεσουάρ & gadget στο Mozik.gr

Στο Mozik.gr θα βρεις τα πάντα για το smartphone, το tablet, το laptop, το gaming, wearables και πολλά ακόμη κορυφαία προϊόντα για να δημιουργήσεις ένα smart home.

Αξεσουάρ Κινητών

Στο mozik.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε smartphone accessories και

κυρίως θήκες κινητών κορυφαίων brand για όλα τα μοντέλα κινητών. Μεταξύ πολλών επιλογών, θα βρεις θήκες κινητών δοκιμασμένες σε “στρατιωτικά πρότυπα” για την αντοχή τους, που προστατεύουν από φθορές, πτώσεις, γρατζουνιές και νερό. Η προστασία οθόνης κινητού είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσεις, διάλεξε αυτή που ταιριάζει στο smartphone σου.

Hint: Στην έδρα του Mozik μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν η τοποθέτηση του υλικού προστασίας που έχεις επιλέξει για το smartphone σου.

Στο eshop του Mozik θα βρεις επίσης αξεσουάρ κινητών όπως, φορτιστές, αξεσουάρ airpods, powerbanks, καλώδια, αξεσουάρ αυτοκινήτου, bluetooth, ηχεία, selfie sticks, βάσεις στήριξης κ.α.

Αξεσουάρ Tablet & Laptop

H ομάδα του Mozik παρακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα τεχνολογικά προϊόντα για τα αγαπημένα σου tablet και laptop και φροντίζει να βρεις καινούργια, ποιοτικά αξεσουάρ, που προστατεύουν και ταυτόχρονα χαρίζουν μοντέρνο στιλ στη συσκευή σου.

Μπορείς να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι ανάμεσα σε θήκες, φορτιστές, πληκτρολόγια, βάσεις αυτοκινήτου, γραφίδες αφής, προστασία οθόνης, backpack, ποντίκια, αντάπτορες και πολλά ακόμη αξεσουάρ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Αξεσουάρ Wearables

Μια νέα δυναμική κατηγορία που έχει μπει στην ζωή των χρηστών είναι τα λουράκια smartwatch (bands). Στο site θα βρεις πολλές επιλογές για το ρολόι σου και για το στιλ που απαιτεί η κάθε περίσταση. Επιλέγεις λουράκι για Apple Watch, Samsung, Xiaomi, Huawei & Garmin. Βρίσκεις επίσης, θήκες, προστασία οθόνης, φορτιστές για τα νεότερα smartwatches της αγοράς των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως UAG, Laut, Nomad, Spigen, RhinoShied κ.α

Αξεσουάρ Gaming

Η ενότητα Gaming του Mozik έχει αρκετές προτάσεις για τους απανταχού Gamers για να βρουν το κατάλληλο αξεσουάρ που θα απογειώσει τις ικανότητες τους και θα αυξήσει την απόλαυση από την εμπειρία του παιχνιδιού. Τιμονιέρες, πληκτρολόγια, ποντίκια, mousepads, αξεσουάρ κονσολών, μικρόφωνα, gamepads και virtual reality headsets από τους καλύτερους κατασκευαστές όπως, Razer, Zeroground, Hori, Speedlink, Spirit of Gamer κ.α.

Αξεσουάρ Smart Home & Smart Living

Πρόκειται για μία από τις νέες ενότητες που εξελίσσεται συνεχώς με νέες προσθήκες προϊόντων, που χρειάζεται ένα σπίτι για να γίνει “έξυπνο” καθώς και προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινής ζωής μας. Λάμπες με μαγνητικό πεδίο, internet extender, αισθητήρες κίνησης, security camera, αισθητήρες θερμοκρασίας & υγρασίας, φορητές συσκευές καφέ και πολλά ακόμη προϊόντα για να ελέγχεις όλο το σπίτι σου από το smartphone σου και να κάνεις τις εργασίες σου μέσω φωνητικών εντολών.

mozik.gr

Βρες Premium αξεσουάρ & gadget στο Mozik.gr - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα