Το Nokia 7.1 Plus με οθόνη 6.18″, επιλογή 4GB/6GB RAM, διπλή κάμερα και μπαταρία 3400mAh στην TENAA

Techblog.gr

Το Nokia 7.1 Plus αναμένεται να είναι η νέα mid-range συσκευή της HMD Global η οποία μετά από press render και real-life φωτογραφίες, εμφανίστηκε στην TENAA αποκαλύπτοντας τα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Το Nokia 7.1 Plus έχει τον κωδικό TA-1131 και η καταχώρησή

του στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA αποκάλυψε τα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία δείχνουν πως θα ανήκει στα smartphone της mid-range κατηγορίας, χωρις να σημαίνει πως δε θα είναι μια αξιόλογη συσκευή.

Η συσκευή εμφανίζεται να έχει οθόνη στις 6.18 ίντσες με ανάλυση 2246×1080 pixel, μια ανάλυση που διαμορφώνεται έτσι λόγω του notch στην οθόνη, σύμφωνα με όσα δείχνει το press render που έχει διαρρεύσει. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz και αν και δεν αναφέρεται το όνομά του, είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για τον Snapdragon 710.

Όσον αφορά τη RAM και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, θα υπάρχουν επιλογές για 4GB RAM και 64GB χώρου αποθήκευσης αλλά και 6GB με 128GB, ενώ για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασής του με τη χρήση καρτών microSD με χωρητικότητα που φτάνει τα 400GB.

Η μπαταρία του Nokia 7.1 Plus, το οποίο είναι μέρος του προγράμματος Android One, δείχνει να έχει χωρητικότητα 3400mAh, ενώ αναφορικά με το το λειτουργικό σύστημα αυτό φαίνεται πως είναι το Android 8.1.0 Oreo. Επιπλέον, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής και κάτω από τη διπλή κάμερα η οποία διαθέτει φακούς στα 13MP και 12MP, με τη selfie κάμερα να είναι εφοδιασμένη με φακό στα 20MP.

Keywords
Τυχαία Θέματα