Το Mate X θα κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy Fold;

Techblog.gr

Η Samsung ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό του Galaxy Fold μετά από τα προβλήματα που εμφάνισε η οθόνη τον Μάιο και σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η διαφημιστική καμπάνια θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι δεν υπάρχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Δύο πληροφορίες αντίθετες μεταξύ

τους.

Το foldable smartphone της Huawei από την άλλη δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει ποτέ καθώς πήρε αναβολή η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετά τα προβλήματα που παρουσίασε το Galaxy Fold. Στο event αποκάλυψης της Nova 5 σειράς, ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το Mate X.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο της Huawei δεν έχει συναντήσει κάποιο πρόβλημα αλλά καθυστερεί η κυκλοφορία του καθώς αναμένεται να λάβει 5G πιστοποίηση. Η καθυστέρηση ωστόσο ίσως οφείλεται και στον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερική, καθώς της απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί τα Google Services.

Σήμερα, το smartphone με codename TAH-AN00, απέκτησε άδεια πρόσβασης στο δίκτυο από το κινεζικό Υπουργείο Πληροφοριακών Βιομηχανιών και έτσι ξεπεράστηκε το τελευταίο εμπόδιο κυκλοφορίας του Mate X.

Χθες, στον Λευκό Οίκο έγινε και η πρώτη συνάντηση της Huawei με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να χαλαρώσει τον αποκλεισμό. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα όπως αν η Huawei θα κυκλοφορήσει πριν από την Samsung το foldable smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα