Το Huawei P20 Pro σε τεστ αντοχής με τα αποτελέσματα να προκαλούν έκπληξη

15:19 2/5/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Ο γνωστός “βασανιστής” των smartphone, Zack Nelson ή αλλιώς JerryRigEverything, υπέβαλε σε τεστ αντοχής στο κανάλι του στο YouTube το Huawei P20 Pro, δοκιμάζοντας την οθόνη σε γρατσουνιές και φωτιά, το σώμα της συσκευής σε γδαρσίματα αλλά και κατά το πόσο λυγίζει η συσκευή. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι πολύ ενδιαφέροντα και προκαλούν έκπληξη.

Η

συμπεριφορά της συσκευής στις δοκιμασίες του JerryRigEverything είναι η αναμενόμενη όπως με τα περισσότερα smartphone που δοκιμάζει, με την οθόνη η οποία δε είναι Gorilla Glass αλλά Tempered Glass, να παρουσιάζει γρατσουνιές ενώ χαράσσεται και να αντέχει σε φλόγα περίπου 20 δευτερόλεπτα με τα pixel που θερμάνθηκαν να μην επανέρχονται ποτέ και να καίγονται.

Αυτό γίνεται επειδή είναι έτσι οι AMOLED οθόνες, όταν θερμανθούν τα pixel δεν επανέρχονται στην αρχική κατάσταση όταν σταματήσουν να υπερθερμαίνονται, κάτι το οποίο γίνεται με τις IPS LCD οθόνες. Τέλος, όταν η συσκευή υποβάλλεται σε πίεση έτσι ώστε να φανεί το πόσο μπορεί να λυγίσει, η οθόνη σπάει, προκαλώντας απορία και απογοήτευση για μια συσκευή τέτοιου επιπέδου και ποιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα