Θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows 7 μετά το 2020; Αυτή θα είναι η τιμή

07:12 7/2/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου του 2020, πράγμα που σημαίνει πως οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα θα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς δεν θα λαμβάνει

πλέον ενημερώσεις από την εταιρία.

Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχουν πολλοί χρήστες των Windows που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 7, η Microsoft αποφάσισε να συνεχίσει την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος μετά τη λήξη της επίσημης υποστήριξης (End of Life) παρέχοντας καινούργιες ενημερώσεις έναντι αμοιβής. Επίσης, η εταιρία γνωστοποίησε πως αυτές οι ενημερώσεις απευθύνονται μόνο σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Όσο για την τιμή, θα ξεκινήσει για την υποστήριξη των χρηστών Windows 7 Enterprise από $25 ανά συσκευή και θα αυξηθεί στα 50$ μετά από 2 χρόνια.

Προς το παρών, η Microsoft ελπίζει πως μέχρι το 2023, η χρήση των Windows 7 θα είναι αρκετά μικρή ώστε να μη χρειάζεται να προσφέρει αυτές τις ενημερώσεις.

Από την άλλη, εάν οι χρήστες θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις σε συσκευές Windows 7 Pro θα αναγκαστούν να πληρώσουν ακόμα υψηλότερο ποσό, ξεκινώντας με $50 για τον πρώτο χρόνο, $100 για το δεύτερο και $200 για τον τρίτο.

Δεδομένου ότι αυτό είναι το κόστος ανά συσκευή, είναι πιο εύκολο για τις επιχειρήσεις να πούνε αντίο στα Windows 7 και να αναβαθμίσουν στη νεότερη έκδοση των Windows 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα