Τέρμα τα Samsung Galaxy J, πλέον θα υπάρχουν μόνο οι σειρές Galaxy A και Galaxy S

14:19 9/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως τα έσοδα της Samsung έχουν μειωθεί στο μισό σε σχέση με το 2018, εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού. Αυτό έχει επηρεάσει τις πωλήσεις όχι μόνο των flagship συσκευών της, αλλά και των σειρών Galaxy J και Galaxy A.

Η Samsung αλλάζει επιχειρησιακή στρατηγική και κάνει ως κύρια και μοναδική οικονομική σειρά την Galaxy A.

Η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει μερικές συσκευές της σειράς Galaxy A, οι οποίες έχουν μέχρι τώρα αισθητά καλύτερες πωλήσεις σε σχέση με τα Galaxy J, τα οποία αρκετοί θεωρούν υπερτιμημένα σε σχέση με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Τα Samsung Galaxy A προσφέρουν εξέχοντα χαρακτηριστικά, όπως τριπλές κάμερες, in-display αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, Infinity AMOLED οθόνες, και όλα αυτά στην τιμή των ~300€.

Το επίσημο κανάλι της Samsung Μαλαισίας στο YouTube “ανακοίνωσε” πως η εταιρεία θα “σκοτώσει” τη σειρά Galaxy J και πλέον θα υπάρχει μόνο η σειρά Galaxy A. Η ανακοίνωση ήρθε σε μορφή διαφημιστικού βίντεο για το Galaxy A30 και το Galaxy A50 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στη Μαλαισία. Στο βίντεο αναφέρεται ότι η σειρά Galaxy J αλλάζει και γίνεται η νέα σειρά Galaxy Α, και αφήνει να εννοηθεί ότι τα Samsung Galaxy A30 και Α50 υπό κανονικές συνθήκες θα ανήκαν στη σειρά Galaxy J.

Να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy J8 που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018, έλαβε πρόσφατα αναβάθμιση για το Android 9 Pie, οπότε η εταιρεία δεν σταματάει άμεσα την υποστήριξη αυτών των συσκευών. Τέλος, η ανανεωμένη σειράς Galaxy A έχει ήδη μερικές συσκευές όπως οι Galaxy A10, A20, A30, A50, και A70, και σε λιγότερο από 24 ώρες ενδέχεται να ανακοινωθεί και το Samsung Galaxy A90.

Keywords
Τυχαία Θέματα