Τα νέα Samsung Galaxy Note 20 αναμένεται να μοιάζουν αρκετά με τα S20

Techblog.gr

Η Samsung παρουσίασε την σειρά Galaxy S20 στις 11 Φεβρουαρίου, ωστόσο εξαιτίας του κορονοϊου, οι πωλήσεις δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Το επόμενο flagship smartphone της εταιρείας θα ανήκει στη σειρά Note 20 η οποία σύμφωνα με τους leaksters, Ice Universe και MaxWinebach δεν θα έχει μεγάλες

διαφορές με το Galaxy S20 Ultra.

Galaxy Note20's hardware specifications will not be significantly changed compared to the S20 series, including cameras.

Ice universe (@UniverseIce) March 21, 2020

Αυτό πρακτικά που θεωρούν οι δύο κορυφαίοι στο είδος τους leaksters είναι ότι το κορυφαίο smartphone της σειράς S20 δεν θα διαφέρει και πολύ από τα Note 20. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Winebach στα Note 20 οι διαφορές θα εντοπίζονται στις άκρες, οι οποίες αντί για στρογγυλές θα έχουν γωνίες. Φυσικά, όντας Note σειρά δεν μπορεί να λείπει το S Pen.

Basically everything is the same. Just think S series with an S Pen and squared off corners. https://t.co/XJVQdCVcjN

Max Weinbach (@MaxWinebach) March 21, 2020

Όσον αφορά τον σχεδιασμό τώρα, αν δεν υπάρξει κάποια υλοποίηση με την τοποθέτηση της κάμερας κάτω από την οθόνη, πιθανόν θα δούμε κεντρικά τοποθετημένο punch-hole, ίσως με μικρότερο μέγεθος. Εξαιρετικά πολύ έχει αυξηθεί και η χωρητικότητα της μπαταρίας η οποία στο S20 Ultra φτάνει τα 5.000mAh. Άρα, μήπως το κορυφαίο Note 20 έχει μπαταρία αντίστοιχης χωρητικότητας;

Τα Note 20 φημολογείται ότι θα είναι δύο πιθανόν με την ονομασία Note 20 και Note 20+ ενώ άλλες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 865.

Keywords
Τυχαία Θέματα