Τα νέα Google Pixel 4 θα έχουν οθόνη 90Hz

16:55 8/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Google για να κοντράρει την Apple με το iPhone 11 που θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο και την Samsung με την αποκάλυψη των Galaxy Note 10 που έγινε εχθές ετοιμάζει δύο Pixel 4 smartphone τα οποία αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα Pixel 4 και Pixel 4 XL θα διαθέτουν οθόνη στις 5.7 και 6.3 ίντσες αντίστοιχα με ανάλυση FHD+ και QHD+.

Τα display που θα ενσωματωθούν στην νέα σειρά της Google πιθανόν να ονομάζονται “Smooth Display” και θα διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης που θα ανέρχεται στα 90Hz. Φυσικά, η Google δεν είναι από τις πρώτες εταιρείες που αποφάσισε να αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης καθώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει smartphone όπως το OnePlus 7 Pro, το ROG Phone 2 και άλλα που διαθέτουν ίδιο ή και υψηλότερο refresh rate.

Επιπλέον, το leak μας αποκαλύπτει και μερικές πληροφορίες για την διπλή κάμερα του Pixel 4, η οποία θα κρύβεται στο τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος. Ο κύριος φακός θα είναι στα 12MP παρόμοιος με τα προηγούμενα Pixel smartphone και θα συνδυάζεται με μία telephoto 16MP.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται για ultra-wide φακό σε κάποιο από τα smartphone της εταιρείας θα πρέπει να περιμένουν στην καλύτερη έναν ακόμη χρόνο. Βέβαια μερικές αναφορές υποστηρίζουν ότι η Google ετοιμάζει DSLR-like εξαρτήματα τα οποία θα μπορούν να ενσωματωθούν στο καινούργια Pixel smartphone της εταιρείας.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855 μαζί με 6GB μνήμη RAM και εσωτερικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει έως τα 128GB. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2.800mAh για το Pixel 4 ενώ το XL θα τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας 3.700mAh.

Επιπλέον, η σειρά μάλλον θα τροφοδοτείται από radar για την βελτίωση της αναγνώρισης προσώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα