Τα Samsung Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G θα κοστίζουν το ίδιο με τα αρχικά τους μοντέλα;

Εδώ και καιρό η φημολογία περί τιμής των επερχόμενων Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G έχει οργιάσει, με τις πληροφορίες να μιλούν για οικονομικότερα μοντέλα ή ακόμα και την ύπαρξη μίας τρίτης συσκευής, η οποία θα ερχόταν με την ονομασία Galaxy Fold Lite. Όπως φαίνεται, κανένα από τα παραπάνω δεν ισχύει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews η τιμή που έχει θέση προς το παρόν η Samsung για το επερχόμενο Galaxy Z Fold 2 στην αγορά της Νότιας Κορέας βρίσκεται στα 1.990 δολάρια, δηλαδή ακριβώς το ίδιο με το Galaxy Fold. Αίσθηση προκαλεί όμως και η τιμή του Galaxy Z Flip 5G, καθώς, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, η τιμή του έχει οριστεί στα 1.370 δολάρια που ναι μεν είναι ίδια με το Galaxy Z Flip, αλλά θα απογοητεύσει τους ήδη αγοραστές, καθώς μιλάμε για νέα έκδοση συσκευής, στην ίδια τιμή, με μόλις 5 μήνες διαφορά.

Όπως και να έχει και οι δύο συσκευές έχουν αναβαθμιστεί αντίστοιχα, με τη δεύτερη συσκευή της σειράς Z Flip να είναι απλά μία μικρή αναβάθμιση, με νέο επεξεργαστή και υποστήριξη 5G δικτύων, ενώ το Galaxy Z Fold 2 φαίνεται να είναι μία ουσιαστική αναβάθμιση, με μεγαλύτερες οθόνες, καλύτερες κάμερες και επεξεργαστή νέας γενιάς. Μένει να δούμε βέβαια πως οι παραπάνω τιμές θα μεταφραστούν στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα