Πόσο ανθεκτικό είναι το Google Pixel 3 XL στις γρατζουνιές;

Techblog.gr

Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL έχουν την πίσω πλευρά καλυμμένη από γυαλί που διαθέτει μια επίστρωση για την οποία πολλοί λένε πως χαράσσεται πολύ εύκολα. Ο JerryRigEverything και η Erica Griffin “βασάνισαν” το Pixel 3 XL στο YouTube, με τα αποτελέσματα να προκαλούν προβληματισμό.

Ο Zack Nelson (JerryRigEverything) δοκίμασε την αντοχή του Pixel 3 XL αναφορικά με την οθόνη και το σώμα της συσκευής, την αντοχή της οθόνης στη φωτιά αλλά και στην άσκηση

πίεσης για να διαπιστώσει το αν λυγίζει και σπάει, κάτι το οποίο δεν ισχύει μιας και η ποιότητα κατασκευής της συσκευής είναι πολύ καλή. Το κύριο ενδιαφέρον του ήταν να διαπιστώσει το αν μπορεί κάποιος να αφήσει σημάδια στην επίστρωση της πλάτης του Pixel 3 XL, χαράζοντάς το. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά αφού μπορούμε να πούμε πως η επίστρωση στην πλάτη της συσκευής χαράσσεται σα “βούτυρο”, με τον JerryRigEverything να της δημιουργεί γρατζουνιές ακόμα και με οδοντογλυφίδα.

Την ίδια δοκιμασία με τις γρατζουνιές δοκίμασε και η Erica Griffin, η οποία γέμισε με σημάδια και γρατζουνιές την πλάτη του Pixel 3 XL με μεγάλη ευκολία, με την ανθεκτικότητα της συσκευής να απογοητεύει. Στη συνέχεια όμως, έκανε κάτι το οποίο προκαλεί έκπληξη. Τοποθέτησε τη συσκευή κάτω από το νερό και χρησιμοποιώντας οδοντόβουρτσα και σαπούνι, το καθάρισε, το σκούπισε και οι γρατζουνιές είχαν εξαφανιστεί.

Σίγουρα αυτή η μέθοδος δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουν όλοι οι κάτοχοι των νέων Pixel αλλά είναι κάτι το οποίο προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά σχετικά με την ανθεκτικότητα της πλάτης των νέων smartphone της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα