Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που κοιτάτε όταν αγοράζετε νέο smartphone; [Poll]

Η αγορά των smartphones έχει εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, που μπορεί ο κάθε καταναλωτής να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του με όσο budget επιθυμεί, καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων υπάρχουν και στις οικονομικότερες προτάσεις.

Τρανό παράδειγμα είναι τα Pixel 4a και iPhone SE, τα οποία υπόσχονται φωτογραφικές επιδόσεις ναυαρχίδων χωρίς να δαπανήσει κάποιος πολλά λεφτά.

Επιπλέον, αν θέλει κάποιος γρήγορες επιδόσεις, υπάρχουν επιλογές όπως το Poco F2 Pro, το οποίο προσφέρει Snapdragon 865 στα 400 ευρώ, ή flagship killers όπως τα νέα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro. Αντίστοιχες προτάσεις σε οθόνη, ήχο, ποιότητα κατασκευής και κάθε παράγοντα υπάρχουν σε κάθε κατηγορία τιμής, όπως επίσης και στο σίγουρο, δηλαδή στις ναυαρχίδες.

Οπότε, η ερώτηση της εβδομάδας είναι: ποιο είναι για εσάς το κύριο χαρακτηριστικό για την αγορά νέου smartphone; Θέλετε κάτι που να τα έχει όλα, ή ψάχνετε να καλυφθούν οι ανάγκες σας; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να δώσετε έως και δυο απαντήσεις. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που κοιτάτε όταν αγοράζετε νέο smartphone; [Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα