Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#16]

Techblog.gr

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησε το “Metal Slug Infinity”, ένα 2D RPG retro RPG βασισμένο στη γνωστή σειρά παιχνιδιών της δεκαετίας του ‘90. Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το “Drivetime”, ένα app που παίζει μαζί του παιχνίδια γνώσεων όσο εσύ οδηγείς, φυσικά μέσω φωνητικών

εντολών.

Επίσης, έχουμε το Pixtica μία ακόμη εφαρμογή λήψης φωτογραφιών και βίντεο, που όμως είναι πολλά υποσχόμενη. Τώρα αν όντως έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει, θα το δείξει ο χρόνος. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους μικρούς μας φίλους, το Montessori Preschool είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδια για παιδιά, που τους μαθαίνει πληθώρα πραγμάτων. Τέλος, το PGA TOUR Golf Shootout απευθύνεται στους λάτρεις του γκόλφ, αλλά και σε αυτούς που τους είναι αδιάφορο. Οι πρώτοι θα λατρέψουν το παιχνίδι και οι δεύτεροι θα κολλήσουν με το γκόλφ.

Pixtica

Το Pixtica είναι μία νέα εφαρμογή για καταγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών. Προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως λειτουργία χειροκίνητου ελέγχου, ζωντανά φίλτρα, έλεγχος έκθεσης, καταγραφή gif, πανόραμα, hyperlapse, αργή κίνηση, tiny planet, RAW, γκαλερί, επεξεργασία φωτογραφιών και σαρωτή QR.

Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για εμάς εφόσον αποκτήσουμε την συνδρομή η οποία κοστίζει $1,25 για ένα μήνα, $2,50 για έξι μήνες, και $3,99 για ένα χρόνο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι τιμές των συνδρομών είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Drivetime

Το Drivetime είναι μία εφαρμογή η οποία έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως trivia quiz το οποίο μπορούμε να το παίξουμε μέσω φωνητικών εντολών την ώρα που οδηγούμε.

Με λίγα λόγια προσφέρει μία hands-free εμπειρία, αν και δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει να περάσουμε την ώρα μας όταν είμαστε κολλημένη στην κίνηση και δεν θα μας αποσπάσει την προσοχή καθώς οδηγούμε ένα 1,5 τόνου κουτί φτιαγμένο από πλαστικό και μέταλλο.

Montessori Preschool

Το Montessori Preschool είναι μία εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά που έχει θεμελιώδεις θέματα, όπως η φωνολογία, οι αριθμοί, τα χρώματα, τα σχήματα, τα παιδικά τραγούδια, ακόμη και προγραμματισμό.

Αν και η αλήθεια είναι πως αυτό ακούγεται ιδιαίτερα αισιόδοξο και προχωρημένο. Η εφαρμογή προσφέρει μία ολοκληρωμένη μέθοδο Montessori για εκπαίδευση που ταιριάζει σε παιδιά από τριών έως επτά χρονών, και κατά κύριο λόγο λειτουργεί μέσω της δράσης, όπως δηλαδή μαθαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κάτι καινούργιο.

Metal Slug Infinity: Idle Tap Game & Retro 2D RPG

Το Metal Slug είναι μία παλαιότερη σειρά παιχνιδιών από τη δεκαετία του ’90. Πρόκειται για ένα run-and-gun στυλ action game με στοιχεία RPG. Αν και οι προηγούμενοι τίτλοι για κινητές συσκευές ήταν tower defense, σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά, απλώς επιλέγουμε τους χαρακτήρες, τα όπλα, και τα σχετικά και μετά περιμένουμε να καθαρίσουν τα κύματα των αντιπάλων το ένα μετά το άλλο.

Το παιχνίδι είχε κάποια σοβαρά προβλήματα την ημέρα της κυκλοφορίας του, αλλά τα περισσότερα από αυτά φαίνεται λύθηκαν. Για κάποιους είναι ένας καλός time killer, και για άλλους ότι πιο βαρετό έχουν παίξει.

PGA TOUR Golf Shootout

Το PGA Tour Golf Shootout είναι ένα casual παιχνίδι γκολφ για κινητά τηλέφωνα και θυμίζει τα παλιά arcade γκολφ παιχνίδια. Ουσιαστικά, χτυπάμε τη μπάλα και προσπαθούμε να κάνουμε hole in one. Το παιχνίδι διαθέτει καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις, αρκετό loot, εξοπλισμό που μπορεί να αναβαθμιστεί, online PvP και αξιοπρεπή γραφικά.

Ο τρόπος χειρισμού είναι αρκετά απλός και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού εξαιρετικά εύκολοι. Το PGA Tour Golf Shootout είναι freemium και προς το παρόν παρουσιάζει κάποια μικρά σφάλματα.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα