Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#14]

12:18 7/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο άρθρο των καλύτερων νέων Android εφαρμογών. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησε το “Spark Email”, το οποίο άρπαζε την ευκαιρία να συμπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του το Inbox by Gmail της Google. Έπειτα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσουμε το “Energy Ring”, που είναι ο καλύτερος τρόπος

για να διακοσμήσουμε το punch hole των Samsung Galaxy S10.

Από πλευράς παιχνιδιών, έχουμε το καταπληκτικό “The Elder Scrolls: Blades”, το οποίο το καλύτερο mobile port των γνωστών action RPG που θα μπορούσαμε να έχουμε. Επίσης, το “Grand Mountain Adventure”, ένα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, το οποίο σε κρατάει κολλημένο με τις ώρες στην οθόνη, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Κλείνουμε με το “Mindsweeper: Puzzle Adventure”, ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι επίλυσης γρίφων από την Snapbreak, τη δημιουργό των Faraway.

Spark Email

To Spark Email άδραξε την ευκαιρία και κυκλοφόρησε ύστερα από το κλείσιμο του Inbox by Google. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση από τους δημιουργούς και η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα καλή. Στο Spark Email θα βρούμε λειτουργίες αναβολής, μεταγενέστερης αποστολής, υπενθυμίσεις, επιλογές εξατομίκευσης, καρφίτσωμα email, έξυπνες αναζητήσεις, και έξυπνο εργαλείο προτεραιότητας των email.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τους περισσότερους email clients, όπως το Gmail, το Outlook, το Yahoo, και άλλες. Μπορούμε να την βρούμε στο Google Play Store απολύτως δωρεάν, ωστόσο, μερικοί χρήστες αντιμετωπίζουν bug τα οποία ευελπιστούμε να διορθωθούν σύντομα.

Energy Ring

To Energy Ring είναι μία εφαρμογή που ενθουσίασε τα social media, τους κατόχους Samsung Galaxy S10 και όλα τα τεχνολογικά site. Πρόκειται για ένα app που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα Samsung Galaxy S10, S10e, και S10+, και επιτρέπει να βάλουμε γύρω από το punch hole του smartphone έναν δείκτη για το επίπεδο της μπαταρίας.

Samsung Galaxy S10: Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring

Η εφαρμογή έχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το πάχος και την κατεύθυνση του δείκτη. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ορίσουμε συγκεκριμένο χρώμα για τα επίπεδα μπαταρίας 25%, 50%, 75% και 100%. Τέλος, αν θέλουμε μπορούμε να επιλέξουμε να μην εμφανίζεται σε εφαρμογές που ανοίγουν σε fullscreen.

The Elder Scrolls: Blades

Το Elder Scrolls: Blades είναι ένα νέο action RPG παιχνίδι το οποίο λαμβάνει χώρο στο σύμπαν του Elder Scrolls. Οι παίκτες μπορούν ουσιαστικά να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα από οποιαδήποτε φυλή του franchise. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες αναζητούν υλικά, ανεβάζουν επίπεδο στους χαρακτήρες τους και οικοδομών την πόλη τους, η οποία έχει λεηλατηθεί από τη βασίλισσα.

Η Bethesda έχει το παιχνίδι σε Early Access Beta στην οποία έχουν όλοι πρόσβαση. Δεν χρειάζονται προσκλήσεις ή αναμονές, απλώς κατεβάζουμε το παιχνίδι και αρχίζουμε να παίζουμε με τις ώρες. Να σημειώσουμε ότι η πρόοδος μας στο παιχνίδι θα σβηστεί όταν βγει από τη Beta φάση.

Grand Mountain Adventure

To Grand Mountain Adventure είναι ένα νέο παιχνίδι σκι για Android, το οποίο διαθέτει εκπληκτικά γραφικά, απλό χειρισμό και ικανοποιητική μηχανική. Πρόκειται για ένα ανοιχτού κόσμου παιχνίδι, δεν έχει αποστολές ή κλειδωμένες περιοχές. Στο παιχνίδι αυτό απλώς κάνουμε αδιάκοπα σκι.

Στον κόσμο του παιχνιδιού θα συναντήσουμε ελάφια, αρκούδες, άλλους NPC σκιερ, snowboarders και δυνητικά θανατηφόρες χιονοστιβάδες. Τέλος, το Grand Mountain Adventure έχει επιλογή χαμηλών γραφικών, οπότε μπορούν να το παίξουν ακόμη και χρήστες με low-end συσκευές.

Mindsweeper: Puzzle Adventure

To Mindsweeper: Puzzle Adventure είναι ένα νέο adventure παιχνίδι από τη Snapbreak Games. Στο παιχνίδι περιπλανιόμαστε στο μυαλό της δόκτωρ Amy Harris και δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι από αυτά που βλέπουμε είναι αναμνήσεις ή φαντασία. Ο σκοπός μας είναι να βρούμε την θεραπευτική φόρμουλα που ανέπτυξε η ίδια και πρέπει να την σώσουμε πριν είναι πολύ αργά.

Για βρούμε τη θεραπεία θα πρέπει να συνδυάσουμε αντικείμενα, να λύσουμε αυξανόμενης δυσκολίας παζλ και να βρούμε κρυμμένες αναμνήσεις. Τα γραφικά και τα visual effect του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά, ο χειρισμός ιδιαίτερα απλός, και ο ήχος αλλάζει ανάλογα με το chapter που βρισκόμαστε, κάτι που ενισχύει την ήδη συναρπαστική εμπειρία gameplay.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα