Οhea Smart Bed, Τέλος στη γκρίνια της μαμάς-κοπελιάς-συγκατοίκου-κλπ…

Ακούς για Smartphones, Smart TVs, Smart οικιακές συσκευές, smart cards και δε συμμαζεύεται. Η πιο σημαντική Smart επινόηση είναι το Smart Bed, το οποίο

είναι πιο χρήσιμο από όλα τα παραπάνω και στην κυριολεξία… συμμαζεύεται! Αλήθεια, είναι το πρώτο κρεβάτι που στρώνεται μόνο του.

Μπορεί τώρα το άρθρο να έχει αρχίσει να σου θυμίζει μία από αυτές τις κορυφαίες διαφημίσεις telemarketing που γουστάρεις να βλέπεις αργά το βράδυ όταν ανοίγεις την τηλεόραση μεθυσμένος μετά από τρελή μπαρότσαρκα με τα φιλαράκια, αλλά αποτελεί μία σοβαρή πρόταση που αναλαμβάνει να στρώσει το κρεβάτι μέσα σε 50 δευτερόλεπτα (χα! πιο γρήγορα και από την μέση Ελληνίδα μάνα!).

Υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για να μην σας στρώσει και εσάς μαζί την ώρα που αράζετε πάνω του, ενώ έχει δύο επιλογές, αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας. Ένας ειδικός βραχίονας ξεπροβάλλει, παίρνει το σεντόνι και το στρώνει κάθε φορά.

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσένα, καθώς θα ικανοποιείς μία από τις βασικές διδαχές της Κάμα σούτρα που λέει ότι ο ιδανικός εραστής φροντίζει ευλαβικά τον χώρο στον οποίο τελείται η ερωτική πράξη. Έτσι, θα έχεις πάντοτε το κρεβάτι ετοιμοπόλεμο και τακτοποιημένο, ό,τι και αν κάνεις πάνω του! Epic!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα