Νέο Redmi Smartphone με τον Snapdragon 855;

17:34 4/2/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi ανακοίνωσε πως πλέον η σειρα Redmi δε θα αποτελεί μέρος της εταιρείας αλλά θα διαχωριστεί από αυτή και θα ενταχθεί σε ένα ξεχωριστό, νέο brand το οποίο θα εστιάζει κυρίως στην κατασκευή mid-range συσκευών, αφήνωντας έτσι την Xiaomi να επικεντρωθεί στις high-end συσκευές και τη σειρά MI.

Όλα αυτά φαίνεται να αλλάζουν καθώς η Redmi μετά την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής του brand, η οποία είναι το Redmi Note 7, σκοπεύει να

κυκλοφορήσει μία καινούργια συσκευή εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 855, ενός επεξεργαστή που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε κινητά ναυαρχίδες. Μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Weibo από τον Lu Weibing, General Manager της Redmi, δείχνει τον ίδιο μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του να συζητούν την ανάπτυξη του νέου sub-brand της Xiaomi. Μαζί με τη φωτογραφία όμως υπήρξε και μία αναφορά στο Redmi Note 7 Pro αλλά και στην επερχόμενη συσκευή με τον Qualcomm Snapdragon 855.

Εάν η Redmi αποφασίσει να συνεχίσει στην κατασκευή της συσκευής αυτή, μας δείχνει πως ξεφεύγει από το σκοπό της, να φτιάχνει, δηλαδή mid-range, συσκευές και επιχειρεί να πειραματιστεί με το σχεδιασμό high-end συσκευών. Μας μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα κάνει εν τέλει η εταιρεία με το καινούριο smartphone και πόσο θα κοστίζει η καινούργια συσκευή εάν τελικά διαθέτει έναν τόσο καλό επεξεργαστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα