Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αναφέρουν χρήστες του iOS 13.5.1

12:57 7/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με την Apple να παρουσιάζει μία ανανέωση της αρχικής των iPhone συσκευών με την έλευση του iOS 14, η εταιρεία έδωσε από τα τελευταία update που θα κυκλοφορήσουν για την έκδοση 13, με τους χρήστες να αναφέρουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες της Apple αναφέρουν στη discussions.apple.com αναφέρουν πως οι μπαταρίες των συσκευών τους τελειώνουν αρκετά πιο γρήγορα σε σχέση με το 13.5, ενώ άλλοι αναφέρουν και ασυνήθιστη αύξηση της θερμοκρασίας στη διάρκεια της ημέρας. Η ιστοσελίδα ZDNet έκανε τη δική της έρευνα και αποκάλυψε πως στην κυριολεξία αυτό που προκαλεί το πρόβλημα είναι οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε κάποιες εφαρμογές, όπως το The Weather, το NYPost και το HuffPost να τρέχουν στο παρασκήνιο για πολλές περισσότερες ώρες από ότι έχουν όντως χρησιμοποιηθεί. Αν έχετε κάνει την εν λόγω αναβάθμιση και βλέπετε διαφορά στη μπαταρία σας, ελέγξτε αν όντως οι εφαρμογές παρασκηνίου λειτουργούν ασυνήθιστα πολλές ώρες πηγαίνοντας Ρυθμίσεις – Γενικά – Εφαρμογές Παρασκηνίου και απενεργοποιήστε όσες εφαρμογές βλέπετε να μετρούν πολλές ώρες στο background.

Keywords