Με επιδείξεις drones καλωσόρισαν το 2020 Σαγκάη και Σιγκαπούρη [βίντεο]

12:59 2/1/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Χάρη στην τεχνολογία έχει αλλάξει οριστικά ο τρόπος εορτασμού του νέου έτους, και όχι μόνο. Η Σαγκάη και η Σιγκαπούρη επέλεξαν να καλωσορίσουν το 2020 πραγματοποιώντας εντυπωσιακά show στα οποία χρησιμοποίησαν εκατοντάδες drones.

Οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις

Η Σαγκάη χρησιμοποίησε 2.000 μη επανδρωμένα αεροσκάφη με τα οποία δημιούργησε αμέτρητα σχέδια, σχήματα, μοτίβα, και μέτρησε αντίστροφα μέχρι τα μεσάνυχτα όπου πάνω από τα νερά του ποταμού Χουάνγκ Που εμφανίστηκε το 2020.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα όσα παρουσίασαν οι πιλότοι

των drones στη Σαγκάη ήταν ένας κινούμενος δρομέας, ο οποίος μάλιστα κινούνταν σε ιδιαίτερα αργό ρυθμό. Η επίτευξη τέτοιων πτήσεων απαιτεί ανεπτυγμένες γνώσεις, υπερβολική προπόνηση και προετοιμασία, και ιδιαίτερη προσοχή από τους πιλότους.

In Shanghai, revelers welcomed in the new year with a drone display forming various shapes and patterns against the night sky over the Huangpu River https://t.co/wq7AvkkIpI pic.twitter.com/XKECtdnAVY

— The New York Times (@nytimes) December 31, 2019

Εκτός από τη Σαγκάη, το νέο έτος καλωσόρισε με drones και η Σιγκαπούρη. Το πλήθος των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ήταν αισθητά μικρότερο, μόλις 500, αλλά αυτό δεν έκανε το θέαμα λιγότερο εντυπωσιακό.

Another video… pic.twitter.com/B62OtnW509

John Wordsworth (@JohnWordsworth) December 31, 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι παρόμοιο. Το 2015 η Intel έγινε η πρώτη εταιρεία που πραγματοποίησε επίδειξη drones χρησιμοποιώντας 100 μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα