Lenovo Z5 Pro με slider μηχανισμό a la Mi Mix 3 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου;

Techblog.gr

Η Lenovo μέσω του Chang Cheng, αντιπροέδρου της εταιρείας, επιβεβαίωσε πως το Lenovo Z5 Pro θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, το οποίο, σύμφωνα με το teaser poster, φαίνεται να θυμίζει σχεδιαστικά το Mi Mix 3 της Xiaomi και αναμένεται να έχει bezel-less οθόνη χωρίς notch.

Είναι πιθανόν να έχουμε πολύ σύντομα άλλο ένα smartphone με slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες, κάτι που θυμίζει τον αντίστοιχο μηχανισμό

που είδαμε στο Xiaomi Mi Mix 3 και περιμένουμε να δούμε στις 31 Οκτωβρίου στο Honor Magic 2. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πρέπει να θεωρείται επίσημη μιας και προέρχεται απευθείας από τον αντιπρόεδρο της Lenovo, Chang Cheng.

Πέραν του slider μηχανισμού για τις selfie κάμερες, το teaser poster επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για all-screen σχεδιασμό χωρίς notch, ικανοποιώντας τους “πολέμιους” αυτού του χαρακτηριστικού στις οθόνες των smartphone. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, το μόνο που δεν αποκλείεται να δούμε είναι η τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η οποία είχε εμφανιστεί σε teaser της εταιρείας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα