Η Κίνα χρησιμοποιεί drones για να καταπολεμήσει τον κορωναϊό

Techblog.gr

Ο κορωναϊός έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα τόσο στην κοινωνία της Κίνας όσο και στον τεχνολογικό τομέα και με την χρήση drone η αστυνομία προσπαθεί να καταπολεμήσει την επιδημία αυτή. Πιο συγκεκριμένα, drone βρίσκονται στον ουρανό της πόλης Shenzhen και ειδικότερα στην επαρχία Guandong.

To prevent novel coronavirus, police officers use drones to carry a QR code at the expressway exits in Shenzhen, Guangdong Province, Feb. 11 for drivers

to get registered with less contact with other people. #CombatCoronavirus pic.twitter.com/45lJUjwAie

CCTV (@CCTV) February 12, 2020

Οι κινεζικές αρχές εξοπλίζουν τα drone με μεγάφωνα μέσα από τα οποία ζητείται από τους Κινέζους πολίτες να φορούν συνέχεια τις μάσκες προσώπου προκειμένου να προστατευτούν από τα βακτήρια στον αέρα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν τον κορωναϊό.

How is #tech used in China’s battle against the #coronavirus? Drivers lining up to enter #SH scan the QR code on a card hanging by a #drone to fill in their health info pic.twitter.com/dhzAapxxkN

— The Business Source (@GlobalTimesBiz) February 14, 2020

Επιπλέον, ορισμένα drone φέρουν αφίσες με ένα QR code, μέσα από το οποίο οι πολίτες μπορούν να καταγράψουν την κατάσταση της υγείας τους. Με αυτόν τον τρόπο οι αρχές θα έχουν πληροφορίες για την υγεία των πολιτών. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η επιδημία του κορωναϊού έχει προκαλέσει και την ακύρωση της MWC 2020 η οποία θα γινόταν την μεθεπόμενη βδομάδα στην Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνα, Χρησιμοποιεί,kina, chrisimopoiei