Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου Guinness World Records 2014!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο φίλος του Techblog Έντυ από τις εκδόσεις Χρυσή Πέννα προσφέρει 5 αντίπυτα την νέας ελληνικής έκδοσης του βιβλίου Guinness World Records 2014 για να σας εντυπωσιάσει με νέα συναρπαστικά ρεκόρ. 272 σελίδες γεμάτες με καταπληκτικές έγχρωμες φωτογραφίες αλλά και 3D μέσω της αντίστοιχης mobile εφαρμογής!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για

να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο 5 αντίτυπα του βιβλίου Guinness World Records 2014 (5 νικητές, 1 αντίτυπο ανά νικητή) θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή με τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας σε αυτό το άρθρο.
• Να κάνετε like στη σελίδα της Χρυσής Πέννας στο Facebook!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog στο Facebook.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου Guinness World Records 2014! - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα