Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Techblog.gr

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.

Το PH-1, όπως είναι η κωδική ονομασία του Essential Phone, είναι δημιούργημα της εταιρείας Essential που ανήκει στο συνδημιουργό του Android,

Andy Rubin, ο οποίος έκανε την αποκάλυψή του το Μάιο του 2017. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιελάμβαναν επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB, μπαταρία 3040mAh και οθόνη 5.7 ιντσών με το πρώτο notch στην ιστορία των smartphone, και λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1 Nougat.

Με μια δήλωση στο 9to5Google, η Essential μέσω εκπροώπου της δήλωσε πως τα αποθέματα του Essential Phone έχουν εξαντληθεί και δε θα κατασκευαστούν άλλα μιας και η εταιρεία εργάζεται σκληρά στο νέο mobile προϊόν της, χωρίς να αναφέρεται το είδος του προϊόντος αλλά και το πότε θα ανακοινωθεί. Σημαντικό είναι επίσης το ότι η εταιρεία δε θα σταματήσει τις αναβαθμίσεις στο software καθώς και την υποστήριξη στους υπάρχοντες πελάτες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα