iPhone, Τέσσερις ιδέες και ένα…. «σιγουράκι» για το πώς θα είναι το επόμενο

Πώς θα είναι το επόμενο iPhone; Τι καινούριο θα φέρνει; Υπάρχουν 4 ιδέες που κυκλοφορούν και μας δίνουν μια καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε να έχει το επόμενο smartphone της Apple. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πατέντες που καταθέτει κατά καιρούς η Apple, όλο και κάτι από όλα αυτά που σχεδιάσει θα εφαρμόσει, έτσι δεν είναι;

Για να δούμε λοιπόν, ποιες είναι οι τέσσερις καινοτομίες που θα έχει το επόμενο iPhone,

όπως μας τις περιγράφει ο Nickolay Lamm του InventHelp. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να περιμένουμε είναι να είναι εξοπλισμένο με pico projector, ένα στοιχείο που θα μπορούσε να αναγνωρίζει χειρονομίες, σιλουέτες και σκιές, κάτι που θα έκανε πολύ εύκολο το χειρισμό ακόμα και μέσα στο… σινεμά.

Το δεύτερο στοιχείο που θα ήταν ενδιαφέρον είναι η έξυπνη στεφάνη, το πλαίσιο που μπορεί να μετατραπεί σε μία δεύτερη οθόνη αφής. Virtual πλήκτρα θα μπορούσαν να εμφανίζονται εκεί και να αλλάζουν ανάλογα με την τρέχουσα εφαρμογή.

Μία τρίτη εξέλιξη, η οποία θα μάζευε μπόλικους haters και άλλους τόσους ένθερμους υποστηρικτές, είναι η ενσωμάτωση τεχνολογίας e-paper σε αντικατάσταση της Retina οθόνης. Η Apple έχει καταθέσει πατέντα για τον συνδυασμό μεταξύ της video οθόνης και του ηλεκτρονικού χαρτιού, με τη δυνατότητα του χρήστη να αλλάζει χρήση ανάλογα με το τι κάνει κάθε στιγμή.

Το τέταρτο θέμα που θα έκανε εντελώς διαφορετική τη χρήση του μελλοντικού iPhone είναι η ύπαρξη διαφανούς οθόνης. Ουσιαστικά, μιλάμε για την εφαρμογή μίας πατέντας που χρησιμοποιεί την κάμερα για να τραβά live video, να την προβάλει στην οθόνη και να βάζει επιπλέον πληροφορίες σε αυτή. Απλώς θα στρέφεις τη συσκευή προς μία κατεύθυνση και θα έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην οθόνη σου.

Το +1 στοιχείο που θα πρέπει να αναμένουμε με μια κάποια σιγουριά πάντως για το επόμενο iPhone είναι ότι η τιμή του με άνεση θα φλερτάρει με τα 1000 και βάλε ευρώ….

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα