iPhone Xs, Xs Max, XR: Τι χωρητικότητα έχει η μπαταρία τους;

Techblog.gr

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η αυτονομία των iPhone Xs, Xs Max και XR, τα οποία πήραν την πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε η χωρητικότητα της μπαταρίας τους.

Όλα τα νέα iPhone πήραν την πιστοποίηση από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή στην Κίνα και έγινε γνωστή η χωρητικότητα της μπαταρίας τους, τη στιγμή που η Apple

δεν αναφέρει καμιά τέτοια πληροφορία παρά μόνο τις πληροφορίες για την αυτονομία των συσκευών της.

Τα στοιχεία δείχνουν πως το iPhone Xs Max έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία από τα υπόλοιπα με χωρητικότητα 3174mAh, με το iPhone XR να έχει μπαταρία στα 2942mAh και το iPhone Xs να διαθέτει τη μικρότερη από όλα στα 2658mAh, η οποία είναι μικρότερη από τα 2716mAh του iPhone X. Σύμφωνα όμως με την Apple, το iPhone XR έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα άλλα δύο, παρά το γεγονός πως έχει μικρότερη μπαταρία από το Xs Max, ενώ ταυτόχρονα έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία από το iPhone 8 Plus το οποίο ήταν το καλύτερο από τα iPhone του 2017.

Όπως είναι λογικό, το μέγεθος της μπαταρίας δεν είναι το μόνο που καθορίζει την αυτονομία ενός smartphone μιας και το λειτουργικό σύστημα σε συνδυασμό με τη διαχείριση της ενέργειας από το hardware, όπως και η ανάλυση μαζί με τη φωτεινότητα της οθόνης, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την αυτονομία ενός smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα