iPhone 6 phablet, οι πρώτες φωτογραφίες από την 5.5 ιντσών οθόνη του;

Τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής θέλουν την Apple όχι απλά να κάνει το βήμα και να αυξήσει τις ίντσες της οθόνης του επερχόμενου iPhone 6 αλλά θα κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις, η μια θα είναι στις 4.7 ίντσες και η άλλη 5.5 ίντσες. Για το μικρό iPhone έχουμε δει αρκετές διαρροές και dummies ενώ το 5.5 ιντσών phablet έχει μείνει λίγο στην αφάνει ενώ έχουμε δει μόνο ένα dummy πριν από λίγες μέρες.

Ο μέχρι τώρα αξιόπιστος leaker

Sonny Dickson μας δείχνει κάποιες φωτογραφίες οι οποίες ισχυρίζεται ότι είναι από την LCD οθόνη του του πρώτου iOS phablet και έχει διαγώνιο 14cm που αντιστοιχεί σε 5.51 ίντσες.

Φημολογείται ότι το μεγάλο iPhone θα χρησιμοποιεί οθόνη από ζαφείρι λόγω της αντοχής και της προστατευτικής ιδιότητάς του, αναμένεται με 960 x 1704 ανάλυση και Apple A8 chip.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το 5.5-ιντσο iPhone της προς το τέλος του έτους σε μια προσπάθεια να συναγωνιστεί τις όλο και αυξανόμενες σε μέγεθος Android ναυαρχίδες. Εκεί που κάποτε οι 4.3 ίντσες για οθόνη κινητού θεωρούνταν υπερβολή, τώρα φτάσαμε να δούμε το πρόσφατα ανακοινωμένο Samsung Galaxy W με 7-ιντση οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα