iPhone 6, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο δέχεται ήδη προπαραγγελίες

22:58 3/9/2014 - Πηγή: TechBlog

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του iPhone 6 από την China Telecom, έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Apple, σειρά πήρε ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο να δείξει ότι αδιαφορεί για το τι θα πει η Apple. Μπορεί να μένει ακόμη μια εβδομάδα πριν γίνει επίσημο, όμως η China Mobile

ξεκίνησε ήδη να δέχεται προπαραγγελίες για το iPhone 6.

Σύμφωνα με την China Daily, δέχεται προπαραγγελίες και για τις δυο εκδόσεις, για το 4.7 ιντσών και το 5.5 ιντσών iPhone 6. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μόνο στο Πεκίνο και μέχρι την Τρίτη το βράδυ είχαν βρεθεί ήδη 33,000 υποψήφιοι αγοραστές πράγμα που αποτελεί καλό οιωνό για την Apple, στη συγκεκριμένη περιοχή τουλάχιστον. Ωστόσο, η China Mobile δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία των συσκευών αλλά ούτε και τις τιμές τους. Κατάφερε ωστόσο να πάρει προπαραγγελίες και μάλιστα όχι λίγες.

Μιας και αναφερθήκαμε σε πωλήσεις, η Apple έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το νέο iPhone καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια κομμάτια μόνο για φέτος περιμένοντας ότι θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων.

Εμείς περιμένουμε να δούμε την άλλη Τρίτη τι έχει να μας δείξει, αν τελικά θα παρουσιάσει μαζί με το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το πρώτο της 5.5 ιντσών phablet αλλά και το πολυσυζητημένο iWatch.

Keywords
Τυχαία Θέματα