iPhone 6, διαθέσιμο από σήμερα σε 20 ακόμη χώρες, κυρίως Ευρώπη

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι ήδη εδώ και μερικές μέρες διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές όπως ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία καταφέρνοντας να σπάσουν ρεκόρ πωλήσεων φτάνοντας τα 10 εκατ. σε 3 μέρες. Εν μέσω προβλημάτων όπως το bendgate και το προβληματικό

update σε iOS 8.0.1, λανσάρεται σήμερα σε 20 ακόμη αγορές.

Από σήμερα διατίθεται σε 20 νέες χώρες, κυρίως Ευρωπαϊκές μεταξύ των οποίων είναι Ελβετία, Ιταλία, Δανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρωσία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Τουρκία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ταϊβάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μέχρι το τέλος του έτους η Apple θα λανσάρει τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε 115 χώρες. Όσο για την Ελλάδα, ακούγεται ότι επίσημα η έναρξη της διάθεσης των νέων iPhone στη χώρα μας θα είναι η Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με μια εβδομάδα νωρίτερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου να ξεκινούν οι πρώτες παραδώσεις στα καταστήματα λιανικής και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Πάντως, τώρα που η διαθεσιμότητα των iPhone 6 επεκτείνεται σε νέες αγορές θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και κατά πόσο θα επηρεαστούν οι πωλήσεις από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις πρώτες μέρες.

Δείτε επίσης: Apple, Δείχνει σε δημοσιογράφους τις δοκιμές stress tests [μόνο 9 iPhone έχουν λυγίσει]

Keywords
Τυχαία Θέματα