iPhone 5s, Αύξηση των εργαζομένων στη γραμμή παραγωγής της Foxconn

Μεγάλη αύξηση των διαθέσιμων συσκευών iPhone 5s κοντά στο 90% των καταστημάτων αναφέρθηκε σε πρόσφατη έρευνα της Piper Jaffray, και σύμφωνα με την τωρινή διαθεσιμότητα αρχίζει να καλύπτεται ζήτηση που υπάρχει. Επιπλέον, η The Wall Street Journal, αναφέρει πως οι μέρες αναμονής για την παράδοση του iPhone 5s έχουν μειωθεί μιας και η Foxconn

παράγει τα 5s σε φρενήρεις ρυθμούς. Η εταιρεία προσθέτει ακόμα περισσότερους εργαζόμενους στις γραμμές παραγωγής στα εργοστάσια της στην Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει περίπου 300.000 εργαζομένους στη μονάδα που εδρεύει στο Ζενγκζου οι οποίοι απασχολούνται αποκλειστικά στην κατασκευή του iPhone 5s και εξαρτημάτων αυτού. Αναφέρθηκε επίσης η πολυπλοκότητα της κατασκευής του συγκεκριμένου iPhone μιας και για την κατασκευή μιας συσκευής απασχολούνται περίπου 600 εργαζόμενοι και την παραγωγή να φτάνει τις 500.000 συσκευές την ημέρα με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η διαθεσιμότητα του 5s, καλύπτοντας τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

Συγκρίνοντας την παραγωγή του 5s με αυτή του 5c, σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν διαφορές, με την παραγωγή του 5c να χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να έρθει εις πέρας, και για την οποία να απαιτούνται περίπου 500 εργαζόμενοι, λιγότεροι συγκριτικά με την παραγωγή του 5s.

Σε μια άλλη αναφορά απο το Digitimes, είχε σημειωθεί πως το εργοστάσιο στο Ζενγκζου μειώνει την παραγωγή του iPhone 5c, για να επικεντρωθεί στην παραγωγή του 5s, με την παραγωγή του να φτάνει μόλις τις σχεδόν 9.000 συσκευές iPhone 5c την ημέρα, δείχνοντας πως το ενδιαφέρον των πελατών έχει στραφεί κυρίως στο iPhone 5s.

Keywords
Τυχαία Θέματα