iPhone 13: Θα έχουν οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής

Μπορεί η Apple να μην έχει παρουσιάσει ακόμη τα iPhone 12, για τα οποία γνωρίζουμε ήδη αρκετά, αλλά αυτό δεν σταματά τους leakers και τα μέσα ενημέρωσης να κυκλοφορούν αναφορές για τα επόμενης γενιάς smartphones της εταιρείας, τα οποία θα είναι τα iPhone 13.

Σε τι διαφέρουν οι οθόνες OLED με
ενσωματωμένη επιφάνεια αφής

Οι παραδοσιακές οθόνες δεν έχουν επιφάνεια αφής. Αντιθέτως, οι εταιρείες προσθέτουν την επιφάνεια αυτή πάνω από το OLED πάνελ, κάτι που αυξάνει το πάχος της οθόνης και το συνολικό πάχος του smartphone.

Επιπλέον, οι οθόνες με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής είναι πιο ακριβές από τις κλασικές οθόνες, τις οποίες χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones.

Λεπτότερα αλλά πιο ακριβά τα iPhone 13

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews, τα iPhone 13 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 και θα διαθέτουν οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής. Η αναφορά επισημαίνει ότι ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino έχει ήδη παραγγείλει τα πάνελ που θα χρησιμοποιήσει στα επόμενης γενιάς smartphones του.

Η χρήση των συγκεκριμένων οθονών θα επιτρέψει στην Apple να δημιουργήσει λεπτότερα iPhone, αλλά θα αυξήσει το κόστος κατασκευής τους. Οπότε, αν και τα iPhone 12 αναμένεται να είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, τα iPhone 13 περιμένουμε να είναι αισθητά πιο ακριβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα