iPhone 12 Pro Max: Κορυφαία οθόνη, δε φτάνει όμως το Galaxy Note 20 Ultra [DxOMark]

H οθόνη του iPhone 12 Pro Max πέρασε από τα test του DxOMark και κέρδισε τη δεύτερη θέση, πίσω από το Galaxy Note 20 Ultra. Όπως αναλύει η ιστοσελίδα, το νέο flagship της Apple προσφέρει μία τρομερή εμπειρία οθόνης, η

οποία φτάνει σχεδόν στην κορυφή, με μόλις 1 πόντο διαφορά από την πρώτη θέση.

Το iPhone 12 Pro Max προσφέρει εκπληκτική εμπειρία θέασης HDR10 βίντεο με σωστή φωτεινότητα, αλλά και σωστή αντίθεση σε κάθε συνθήκη. Επίσης, η οθόνη του έχει πολύ καλή διαχείριση των χρωμάτων, με αποτέλεσμα όλες οι εικόνες να γίνονται σωστά rendered, ακόμα και όταν το φως του ηλίου να χτυπάει απευθείας την οθόνη.

Μένουμε στα θετικά, με το DxOMark να τονίζει πως οι μεταβάσεις μεταξύ των διαφορετικών επίπεδων και πηγών φωτός είναι απόλυτα ομαλές. Επίσης, η συσκευή διαχειρίζεται άριστα το aliasing στα παιχνίδια, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία gaming, ακόμα και με τα 60Hz.

Στα αρνητικά, το DxOMark βλέπει έναν κίτρινο τόνο να είναι ορατός σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, είτε σε προβολή βίντεο είτε σε σταθερές εικόνες. Επίσης, ο φωτισμός του iPhone 12 Pro Max είναι συχνά πολύ χαμηλός, ιδικά τη νύχτα. Το φίλτρο μπλε φωτός μειώνει την αναγνωσιμότητα και παρουσιάζει ένα ισχυρό πορτοκαλί χρώμα, ενώ υπάρχει και ένα αισθητό τρεμόπαιχμα της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνολικά, το iPhone 12 Pro Max έφτασε τους 88 πόντους, έναν πόντο κάτω από το Galaxy Note 20 Ultra και ίδια βαθμολογία με το OnePlus 8 Pro. Μπορεί λοιπόν να μην έφτασε “τον βασιλιά”, αλλά βρίσκεται μόλις μία θέση κάτω του. Πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα του DxOMark;

Keywords
Τυχαία Θέματα