iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+: Ποιο είναι πιο γρήγορο; [video]

Techblog.gr

Η Samsung παρουσίασε τον Αύγουστο στο γνωστό Unpacked event, δύο νέα smartphone, τα Galaxy Note 10+ και Note 10+. Πριν την κυκλοφορία των iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone

11 Pro Max, το PhoneBuff έριξε στην μάχη το μέχρι τότε νεότερο smartphone της Apple, iPhone XS Max με το ολοκαίνουργιο Note 10+ και τα αποτελέσματα ανέδειξαν ταχύτερο το smartphone της Samsung.

Τώρα ο ίδιος Youtuber αποφάσισε να συγκρίνει το νεότερο iPhone 11 Pro Max με το Galaxy Note 10+.

Το iPhone 11 Pro Max που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές ενσωματώνει τον A13 Bionic, 4GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό και τρέχει την iOS 13.1 έκδοση. Το Galaxy Note 10+ από την άλλη χρησιμοποιεί τον Snapdragon 855, 12GB μνήμη RAM, 256GB UFS 3.0 αποθηκευτικό και τρέχει το Android 9.0 Pie.

Για όσους δεν γνωρίζουν το PhoneBuff κάνει συχνά τέτοιου είδους test χρησιμοποιώντας ένα robot με AI το οποίο είναι υπεύθυνο να εκτελεί τις ίδιες κινήσεις και στα δύο smartphone.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο video, το iPhone 11 Pro Max καταφέρνει να εκτελέσει τις περισσότερες εφαρμογές πρώτο, ωστόσο λόγω της μικρότερης χωρητικότητας σε μνήμη RAM το Note 10+ καταφέρνει να τελειώσει το test 6 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα