iPad Mini, Στοιχεία και χαρακτηριστικά που περιμένουμε να έχει το νέο μοντέλο

Είναι πια κοινό μυστικό ότι η Apple ετοιμάζει το νέο iPad Mini για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των ταμπλετών με οθόνη 7 ιντσών. Μέσα στον Οκτώβρη, όλες οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήριά της, επομένως δεν μπορούμε παρά να κάνουμε ένα wrap-up των βασικών στοιχείων που θα φέρνει η νέα συσκευή, όπως διαμορφώνονται από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Αναφορικά με το hardware και την οθόνη, αναμένεται να έχει μία οθόνη διαγωνίου 7.8 ιντσών, ενώ δεν είναι σαφές εάν θα είναι Retina. O επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο A5X, με 512MB RAM, και γραφικά όμοια με εκείνα του iPad 2.

Η εικόνα του μικρότερου tablet θα έρχεται περισσότερο προς το iPod Touch, αλλά η αίσθησή του στο χέρι του χρήστη δεν θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι γίνεται με το μεγάλο iPad. Θα είναι σίγουρα ελαφρύτερο και λεπτότερο από το iPad. Προφανώς θα έχουμε εδώ και το 9 pin connector που εισήγαγε η Apple με το iPhone 5.

Είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι το iPad mini θα προσφέρει το FaceTime στο βασικό εξοπλισμό του και θα έχει κάμερες πίσω και μπροστά. Το iOS 6 θα φέρει τη Siri στο iPad Mini, ενώ η τιμή θα κυμαίνεται σε σαφώς πιο προσιτά επίπεδα από το iPad, αν και στην περίεργη ελληνική αγορά, ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσίαση μίας συσκευής της Apple στην αγορά των επτάιντσων μοντέλων θα κάνει όλους τους κατασκευαστές να μπουν με λύσεις Android και γιατί όχι Windows 8.

Εσείς τι περιμένετε να δείτε στο iPad Mini;

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα