iOS 12.2: Πρόσβαση στο Apple News Plus, χειρισμός Apple TV με τη Siri, συμβατότητα AirPods 2

Techblog.gr

Τα iPhone και iPad άρχισαν να λαμβάνουν την τελευταία έκδοση του iOS τη 12.2. Σε αυτή την έκδοση οι χρήστες συσκευών Apple αποκτούν πρόσβαση στο Apple News Plus, την αναβαθμισμένη υπηρεσία νέων που ανακοίνωσε χθες η Apple.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό

που έρχεται με το iOS 12.2, είναι η δυνατότητα της Siri να αναπαράγει βίντεο από την iOS συσκευή μας στην Apple TV. Επίσης, πλέον οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την Apple TV τους με τη Siri, από το iPhone, το iPad, ή το iPod Touch. Ωστόσο, για να καταστεί δυνατή η χρήση αυτού του χαρακτηριστικού, θα πρέπει και οι δύο συσκευές να είναι ενημερωμένες με την έκδοση ιOS 12.2.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα ενημέρωση λογισμικού παρέχει επίσης υποστήριξη για τα Apple AirPods 2. Επίσης, με το iOS 12.2 τα iPad Pro θα υποστηρίζουν το Logitech Crayon, που πριν ήταν μόνο για τα iPad έκτης γενιάς.

Το τελευταίο, και λιγότερο σημαντικό στοιχείο του iOS 12.2 είναι τέσσερα νέα Animoji, μία καμηλοπάρδαλη, έναν καρχαρία, ένα αγριογούρουνο και μία κουκουβάγια.

Αν δεν έχουμε λάβει αυτόματα την έκδοση iOS 12.2, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χειροκίνητο έλεγχο ενημερώσεων. Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια πατάμε στο “Γενικά”. Εκεί θα βρούμε την “Ενημέρωση λογισμικού” και ανοίγοντας το μενού η συσκευή θα κάνει άμεσα έλεγχο. Αν τελικά το iOS είναι διαθέσιμο για εμάς τότε μπορούμε να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε. Διαφορετικά θα χρειαστεί να δοκιμάσουμε πάλι αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα