Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

Techblog.gr

Το OnePlus 6 είναι το πρώτο smartphone της OnePlus με γυάλινη πλάτη χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Φαίνεται όμως πως η πλάτη της συσκευής αντιμετωπίζει πρόβλημα μιας και χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι σπάει μόνη της χωρίς λόγο.

Το φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα smartphone με γυάλινη πλάτη έχει να κάνει με τα σημάδια από τα δάκτυλά μας κατά τη χρήση του, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο. Αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι να δει τη γυάλινη πλάτη της συσκευής του να σπάει χωρίς λόγο, κάτι το οποίο εμφανίζεται τελευταία σε χρήστες του OnePlus

6.

Χρήστες κάνουν αναφορές στο Reddit για αναπάντεχα σπασίματα στην πλάτη του OnePlus 6 τα οποία εμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Όπως τονίζεται, οι συσκευές τους όχι μόνο δεν έχουν πέσει για να προκληθεί η φθορά αλλά ορισμένοι τις διατηρούν σε θήκες. Παρ’ όλα αυτά, τα OnePlus 6 σπάνε σε συγκεκριμένο σημείο στη γυάλινη πλάτη τους.

Δεν είναι γνωστό το τι προκαλεί το εκτεταμένο ράγισμα στο ύψος του κουμπιού που ρυθμίζει την ένταση του ήχου, με την OnePlus να μην έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με το συμβάν το οποίο είναι ανησυχητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα