Η οθόνη του Xperia XZ4 δείχνει πως η συσκευή θα έχει το μέγεθος του iPhone Xs Max;

14:15 6/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Όλο και πιο πολλές πληροφορίες και φήμες έρχονται στη δημοσιότητα για το Sony Xperia XZ4, με την τελευταία να έχει να κάνει με το τζάμι της οθόνης το οποίο δείχνει πως η συσκευή θα είναι μεγάλη σε μέγεθος.

Οι νέες φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης του Xperia XZ4 δείχνουν πως θα είναι αρκετά ψηλό και στενό, με το συνολικό του μέγεθος να είναι ίδιο με το iPhone Xs Max

και φημολογείται πως θα έχει μέγεθος 6.5 ίντσες, όσες δηλαδή και η οθόνη του iPhone Xs Max. Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι πως η οθόνη της συσκευής θα το κάνει να φαίνεται αρκετά μακρόστενο, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κατά την παρουσίαση της ναυαρχίδας από τη Sony.

Επιπλέον, η οθόνη του Xperia XZ4 θα έχει αναλογία 21:9 και εμφανίστηκε video από το λογαριασμό Ice Universe που δείχνει το πως θα εμφανίζονται οι ταινίες σε μια τετοια οθόνη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 855, με τη μνήμη RAM να φτάνει τα 8GB και να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, σύμφωνα με όσα έδειξε η καταχώρηση στο Geekbench, ενώ θα πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι την εμφάνιση της επίσημης συσκευής για να διαπιστώσουμε πως όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα