Η μπαταρία του Galaxy Note 9 διαθέτει πολύ καλή αυτονομία

Techblog.gr

Το Galaxy Note 9 είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Samsung με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh και υποβλήθηκε σε δοκιμές για να διαπιστωθεί η αυτονομία της, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Οι δοκιμές που έγιναν στην αυτονομία του Note 9 είχαν σκοπό να διαπιστωθεί το αν ισχύει η υπόσχεση της Samsung

για μια δυνατή μπαταρία που θα κρατάει μια ολόκληρη ημέρα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως κάτι τέτοιο ισχύει πραγματικά, μιας και τα 4000mAh δείχνουν αρκετά για μια συσκευή που έχει τόση ανάγκη για ενέργεια.

Τα πρώτα αποτελέσματα στον τομέα της αυτονομίας δείχνουν πως το Note 9 με τη μπαταρία των 4000mAh διαθέτει πολύ καλύτερη αυτονομία (8:56 ώρες) από αυτήν που είχε το Note 8 και τη μπαταρία των 3300mAh (7:50 ώρες), αλλά και από άλλες συσκευές όπως το iPhone X, S9+ και OnePlus 6, με την κορυφαία αυτονομία να την έχει το iPhone 8 Plus.

Όσον αφορά τον τομέα της ώρας που χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση, το Note 9 χρειάζεται 7 και 4 λεπτά επιπλέον φόρτιση από τα Note 8 και S9+ αντίστοιχα, ενώ το OnePlus 6 παραμένει ακλόνητο στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας. Τα 109 λεπτά που χρειάζονται για την πλήρη φόρτιση του Note 9, από 0% σε 100%, ακούγονται ικανοποιητικά αν σκεφτούμε πως η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4000mAh και φαίνεται πως τα πρώτα test δείχνουν μια πολύ βελτιωμένη αυτονομία σε σύγκριση με όσα είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα