Η Xiaomi σταματά την υποστήριξη στα Mi 5 και Redmi Note 3 Pro

Techblog.gr

Η Xiaomi δήλωσε πως σταματάει την υποστήριξη σε αναβαθμίσεις για τα Mi 5 και Redmi Note 3 Pro τα οποία κυκλοφόρησαν το 2016, με την επόμενη κυκλοφορία της MIUI Global ROM να είναι και η τελευταία που θα λάβουν.

Μετά από δύο χρόνια στην αγορά τα Xiaomi Mi 5 και Redmi Note 3 Pro

θα σταματήσουν να αναβαθμίζονται, επίσημα τουλάχιστον, από την εταιρεία η οποία τα υποστήριξε για τα δύο αυτά χρόνια, ενώ η επόμενη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει θα είναι η τελευταία για αυτά τα δύο smartphone, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει δυσαρεστήσει τους οπαδούς της εταιρείας στα MIUI forums αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε το τι κάνει η Xiaomi.

Όπως όλοι παρατηρούν, η Xiaomi κυκλοφορεί μια πληθώρα συσκευών κάθε χρόνο και η υποστήριξη στο software για όλες είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και χρήματα. Επιπλέον, αυτές οι δύο συσκευές έχουν φτάσει σχεδόν τα τρία χρόνια στην αγορά και μπορεί να μην αντέχουν άλλο μιας και έχουν δώσει όσα μπορούσαν στους καταναλωτές που τα εμπιστεύτηκαν.

Αυτό που θα πρέπει να αναγνωρίσουν οι καταναλωτές είναι πως η Xiaomi παρείχε συνεχή υποστήριξη για κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία των Mi 5 και Redmi Note 3 Pro, και πλέον μπορεί να υπάρχουν ακόμα περισσότερες custom ROM με πιο πρόσφατες εκδόσεις Android από εδώ και πέρα, από τη στιγμή που η εταιρεία σταματάει την επίσημη υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα